Kadrovsko i poslovno posredovanje

Dobro došli u našu agenciju za kadrovsko i poslovno posredovanje.

Radujemo se što ćemo Vas moći podržati u potrazi za poslom ili osobljem.


Zapošljavamo i posredujemo stručno osoblje iz EU-a i istočne Europe. Učinkovito kadrovsko planiranje ključno je za svaki poduzetnički projekt i osnova uspješne korporativne strategije. Kompetentnost, pouzdanost i pravednost tri su najvažnija aspekta filozofije našeg poduzeća.Posredujemo stručne djelatnike iz Češke Republike, Slovačke i Hrvatske, ali i iz drugih država. Govorimo jezike i poznajemo mentalitet stručnog osoblja. Kod nas ćete pronaći kako stručne djelatnike, medicinsko osoblje, djelatnike za kućanske poslove tako i pomoćno osoblje. Vodimo brigu o cjelokupnom postupku odabira i zapošljavanja, od prvog razgovora za posao do dolaska u Vaše poduzeće.JOB CONNECT EUROPE - VAŠ KOMPETENTNI PARTNER!


Područja poslovanja


Djelatnici u područjima obrtničkih zanimanja, kućanskih poslova, ugostiteljstva, logistike i medicine te vozači kamiona. Stručni djelatnici te pomoćno osoblje.

 

Za poduzeća


Posredujemo kvalificirane djelatnike koji Vvam mogu pomoću u ostvarivanju Vaših poduzetničkih ciljeva.Naši djelatnici stoje Vam na raspolaganju tijekom izravnog posredovanja ili dogovaranja projekta.


Poslovni

njemački jezik


Nudimo tečajeve poslovnoga njemačkog jezika za Vaše poduzeće. Glavni je cilj poboljšanje komunikacijske sposobnosti djelovanja u rutinskim situacijama poslovne svakodnevice. 

Za tražitelje posla


Podržavamo Vas tijekom cjelokupnog postupka prijave.Govorimo Vaš materinji jezik te smo prisutni na licu mjesta, zbog čega nam se u svakom trenutku tijekom svojeg rada u Njemačkoj možete obratiti.